WALPOLE, MASSACHUSETTS

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/3

Project Description:

Our initial design was to expand and enhance the Existing Kitchen to allow a more workable space easily transitioned to adjacent Eat In and Living Areas. A Two Car Garage, Bonus Room and a Two Story Side Entry was also on our wish list. This Side Entry structure separating the Garage and Main House provides a central common area which allows efficient circulation and access to a Second Floor Office Work Space and a spacious Recreational Bonus Room. An enhanced Front Entry, Gas Fire Places, an abundance of Natural Light and a Two Story glass feature stairwell are only a few architectural features incorporated in this addition.