WALPOLE, MASSACHUSETTS

1/4

Project Description:

This Stately Colonial was designed reflecting years of this owner’s dreams and hard work. Specific details were requested in this layout and therefore, we listened very carefully. The challenge during our design phase was to incorporate all elements presented on our wish list, noting that every feature and detail must exceptionally compliment one another in Grand Fashion. The Foyer Entrance and Open Colonial Staircase welcomes guests with immediate craftsmanship. A Double Columned, Arched Opening into the Formal Dining Room extends this invitation. A connecting Butlers Pantry transitions into the Kitchen Area with an oversized island with an abundance of storage and seating. An efficient First and Second Floor Plan, virtually eliminating infrastructure, allows a seamless and tasteful transition from one living space to next. Period correct interior and exterior millwork, finishes and fixtures were painstakingly selected, to ensure a remarkable and quality build.