WALPOLE, MASSACHUSETTS

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2

Project Description:

Someone said, “You can never have enough closet space”. Not only did this Straight Front Colonial addition satisfy that requirement, it also introduced a massive entertainment, workout, closet and a much needed storage floor plan. With an abundance of natural light, beautiful hardwood flooring, topped off with dauntless raised vaulted ceilings, this addition was also wired for a big screen and professional sound throughout. This extension added a significant amount of living and storage space just waiting to emerge over an existing Garage footprint.