MEDFIELD, MASSACHUSETTS

1/2

Project Description:

This lovely Medfield Garrison Colonial was in tune for a workable yet efficient space allowing ease and functionality. Our goal was to present these elements wrapped within a stunning Kitchen and Eat-In/ Dining Room Floor Plan. This was not an enormous square footage addition, but rather a surgical approach allowing effortless interaction between daily tasks and an entertainment space hosting family and friends. Selective window placement in our new Kitchen, a six-foot sliding glass Patio Door in the Eat- In / Dining Room as well as a triple glass arrangement at our new window seat, provides a perfect balance of function and comfort. This combination further allows an abundance of natural light gently blanketing our new living space. Finalized with a coastal cabinet theme, selective hardware and custom lighting, this new extension delivers that absolute "new home" feeling.         

‚Äč