WALPOLE, MASSACHUSETTS

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Project Description:

All this straight front colonial needs is a bit more natural light, discrete room separation and some additional space in the Eat-In Area. At Foyer, we widen the opening entering the Formal Dining allowing a more open floor plan. Our Living Room receives two additional colonial double hung windows to allow a bit more natural light. Sliding In Wall Pocket Doors are also installed to provide privacy and sound control. We also extend the Existing Eat-In Area for a more comfortable living space. Recessed lighting throughout adds a finishing touch.